Η Παράδοση και Η Ιστορία της Οικογένειας Αγγελίδη

Η ιστορία μας ξεκινά το 1958, όταν ο παππούς Ευστράτιος Αγγελίδης, ένας άνθρωπος της γης, άρχισε να καλλιεργεί τα πρώτα του σκόρδα στην Πτελέα, ένα χωριό γνωστό για την παραγωγή σκόρδου. Με ταπεινότητα και αφοσίωση, ο παππούς δούλευε σκληρά στα χωράφια, ακολουθώντας τις παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας που είχαν περάσει από γενιά σε γενιά στην περιοχή.

Η τέχνη της καλλιέργειας του σκόρδου δεν είναι απλή υπόθεση. Χρειάζεται φροντίδα, υπομονή και βαθιά γνώση της γης και του κλίματος της περιοχής. Ο παππούς μετέδωσε τα μυστικά της καλλιέργειας στον γιο του, ο οποίος συνέχισε το έργο του με το ίδιο πάθος και την ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια. Η τεχνογνωσία που απέκτησε από τον πατέρα του εμπλουτίστηκε με την εμπειρία του και σήμερα, εγώ, ο Νεόφυτος Αγγελίδης, είμαι περήφανος που διατηρώ ζωντανή αυτή την κληρονομιά.

Συνδυάζοντας Παράδοση και Σύγχρονες Τεχνικές

Στη σημερινή εποχή, η καλλιέργεια του σκόρδου στην Πτελέα εξακολουθεί να βασίζεται στις ίδιες αξίες: την αγάπη για τη γη και την αφοσίωση στην ποιότητα. Ωστόσο, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της γεωργίας και της μεταποίησης, έχουμε ενσωματώσει νέες τεχνολογίες και τεχνικές για να βελτιώσουμε την παραγωγικότητα και να διασφαλίσουμε την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μας. Παράλληλα, σεβόμαστε το περιβάλλον και διατηρούμε παραδοσιακές μεθόδους που προσφέρουν αυθεντικά και αρωματικά σκόρδα. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με 2 έμπειρους γεωπόνους, οι οποίοι συμβάλλουν με τις γνώσεις και την εξειδίκευσή τους, ώστε να εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα και ανάπτυξη των καλλιεργειών μας.

Ποιότητα

Η οικογένεια Αγγελίδη σας προσκαλεί να γευτείτε την αυθεντική γεύση της Πτελέας και να ανακαλύψετε τη διαφορά που κάνει η εμπειρία και η αγάπη για τη γη. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε σκόρδα και πάστες σκόρδου που θα εμπλουτίσουν τη μαγειρική σας και θα σας θυμίσουν τι σημαίνει αυθεντική ελληνική ποιότητα.