Μια συνταγή γεμάτη άρωμα, ιδανική για το καθημερινό τραπέζι.
Υλικά:
- 4 φιλέτα κοτόπουλου
- 8 σκελίδες σκόρδο, κομμένες στη μέση
- Χυμός από 1 λεμόνι
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
- Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρετε τα φιλέτα κοτόπουλου μέχρι να ροδίσουν.
- Προσθέστε το σκόρδο, το λεμόνι, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
- Καλύψτε το τηγάνι και μαγειρέψτε για 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
- Σερβίρετε με πουρέ πατάτας ή ρύζι.