Ένα νόστιμο συνοδευτικό για ζυμαρικά ή σούπες.
Υλικά:
- 1 μπαγκέτα
- 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 100 γρ. βούτυρο, λιωμένο
- 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 50 γρ. τριμμένο τυρί (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C.
- Κόψτε την μπαγκέτα σε φέτες, χωρίς να φτάσετε μέχρι κάτω.
- Ανακατέψτε το λιωμένο σκόρδο, το βούτυρο και τον μαϊντανό.
- Αλείψτε το μείγμα ανάμεσα στις φέτες της μπαγκέτας.
- Αν θέλετε, προσθέστε τριμμένο τυρί.
- Τυλίξτε τη μπαγκέτα σε αλουμινόχαρτο και ψήστε για 10-15 λεπτά.